BejelentésShaolin Kung Fu Iskola, Szeged
Balance Kung Fu SE

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Hírek, közlemények:


A Thai Chi Chuan foglalkozások folytatódnak!

Szerdán délutánonként, 17:30 órai kezdettel, a szokott helyen (Hattyas sori SZTE Sportközpont tükrös terme) a Ch`ang Thai Chi Chuan foglalkozások folytatódnak, egy órás időtartammal. Az edzéseken való részvétel bárki számára nyitott (nem feltétel a shaolin edzések látogatása, de nem is kizáró ok), így új résztvevők és a tapasztalt kung fu-sok jelentkezésére is számítunk bármely korosztályból (főleg 14 év felettieknek ajánlott)! Első edzés szeptember 4-én, szerdán 17től-18-ig! Érdeklődj, gyere el, nézd meg, próbáld ki! További információ a "Kapcsolatok" menüpont alatti elérhetőségeinken kapható!


/2013.09.04./


Szeptemberi újrakezdés, folyamatos tagfelvétel!

Az augusztusi pihenő után újra várjuk a kung fu-t tanulni és gyakorolni vágyó régi és leendő tagjaink jelentkezését! Első edzés szeptember 3-án a szokott helyen! Érdeklődj, gyere el, nézd meg, próbáld ki! További információ a "Kapcsolatok" menüpont alatti elérhetőségeinken kapható!Kung fu gyermekeknek!

Idén ősszel is indítunk (első edzés szept. 3-án) gyermek csoportot (4 éves kortól)! Az edzésekre heti egy alkalommal, keddenként 17-18 óráig kerül sor a Hattyas sori sportközpontban! Részletekért kérjük érdeklődjenek a "Kapcsolatok" menüpont alatti elérhetőségeinken!


/2013.09.03./


/made by A. Gulácsi/Edzőtáborozási lehetőség!

Február 25-26-án küzdelmi edzőtábor lesz Szombathelyen. Edzőtábor anyaga a küzdelmi technikák gyakorlása. Részletekért és a szállásfoglalás miatt is kérjük mihamarabb érdeklődjetek edzőinknél!

/2012.02.13./

Edzőtáborozási lehetőség!

Január 14-15-én haladó (kék II.-től) edzőtábor lesz Szombathelyen. Edzőtábor anyaga a magas öves vizsgaanyag. Részletekért és a szállásfoglalás miatt is kérjük mihamarabb érdeklődjetek edzőinknél!

/2012.01.09./

Kedden (12.06-án) az edzés sajnos elmarad!

Sajnálattal tudatjuk Veletek, hogy december 6-án (kedden) egyetemi rendezvény lesz a Hattyas sori edzőtermünkben, így nem tudunk mit tenni, a holnapi edzéseket sajnos nem tudjuk megtartani!! Ez már a 17 órakor kezdődő gyerek edzésre is vonatkozik! Használjátok ki az extra pihenőt, szerdától az edzések újra a megszokott rendben lesznek és erősen ajánlottak a Mikulás csomagok tartalmának "elégetéséhez"!! :)

/2011.12.05./

Edzőtáborozási lehetőség!

December 3-án formagyakorlat edzőtábor lesz Szegeden, Si Fu Koszogovits Mihály Mo.-i stílusvezető irányításával. Részletekért kérjük mihamarabb érdeklődjetek edzőinknél!

/2011.12.01./  

Edzőtáborozási lehetőség!

Október 1-2-án küzdelmi és formagyakorlat felkészülési tábor lesz Szombathelyen, majd rá egy hétre, október 8-án "Nagymester" edzőtábor lesz ugyanott, Si Gung Detlef Lepkes vezetésével. Részletekért és a szállásfoglalás miatt is kérjük mihamarabb érdeklődjetek edzőinknél!

/2011.09.23./

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!