BejelentésShaolin Kung Fu Iskola, Szeged
Balance Kung Fu SE

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
Közösségi oldal

Kövess minket a facebook-on! Legfrissebb hírek, képek, információk! Link a "Kapcsolat" menüpont alatt!

tovább >>


Folyamatos tagfelvétel!

Gyermekek, fiatalok és "fiatalos" felnőttek :) jelentkezését is folyamatosan várjuk! További részletek a "Hírek, közlemények" menüpont alatt!

tovább >>

Utolsó frissítés időpontja: 2019.01.26.

felhasználó böngészi a lapot

 

Üdvözöljük

a szegedi Ch`ang Dung Sheng stílusú

shaolin kung fu iskola régi honlapján!

Frissített honlapunkat itt találja!

Néha szeretnénk kiszakadni a napi hajtásból, megpihenni, kikapcsolni szellemileg, feledni  a stresszt, a gondot, félretenni a feladatokat. A teljes feltöltődést  leginkább a sporttal érhetjük el.                                                Léteznek olyan sportágak, ahol a cél a helyezés, a  dobogó  legfelső foka.
Azok is jól érezhetik magukat, akik a harci művészetek gyakorlásával bebizonyíthatják másoknak és maguknak, hogy igenis érdemes mozogni, erősíteni a testet és a lelket egyaránt.
Erre kínál lehetőséget számunkra például a Shaolin Kung Fu. Ősi kínai harcművészetről van szó, nem küzdősportról. Itt nem a győzelem, a versenyzés a lényeg, hanem a test és a szellem harmóniájának megteremtése, a fizikum és az elme legtökéletesebb állapotának elérése. A Kung Fu a művészet mesterét jelenti, arról szól, hogy miként lehet valamit magas szinten létrehozni. Harcművészet, amelyet több éven keresztül, sok-sok gyakorlással, kitartó munkával lehet elsajátítani és csinálni. A kínai Shaolin-papok egy életen át tanulják az évezredes tézist, amelyet az állatok mozgásának utánzásából alkottak meg egykoron.
A Kung Fu Európában ma már nem azt jelöli, amit hajdanán Kínában, nem csak az önvédelemről szól: életformát jelent, aki ezt választja, tudatosan él, táplálkozik, edzi testét, védi egészségét.
A szegedi Shaolin Kung Fu Iskola foglalkozásain megismerkedhetünk a technikával, lehetőségünk van rendszeres övvizsgára, edzőtáborozásra. Induló csoportok: kezdő Shaolin Kung Fu szinte minden korosztálynak 6 éves kortól. A Shaolin Kung Fu edzések dobásokból, ütésekből, rúgásokból, védésekből, önvédelmi technikákból, esés-, forma- és légzőgyakorlatokból tevődnek össze, emellett lehetőség van Thai Chi Chuan és a haladóbbaknak fegyveres formagyakorlatok és kick box szabályrendszerű küzdelem gyakorlására, illetve versenyzésre formagyakrolat és küzdelem kategóriákban.
Stílusunk és szegedi iskolánk megismeréséhez ajánljuk honlapunk böngészését, a további érdeklődőket pedig várjuk  szeretettel edzéseinken és elérhetőségeinken!

Ugrás a lap tetejére

 Keresés a honlapon
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!